מתכון של Amnon Afgin
400 גרם מחמאה
50 גרם חלמון (3 חלמונים)
שליש כוס חד פעמי חלב/מים
250 שמנת/ריץ'
7 כפות סוכר
10 גרם אבקת אפיה
4.5 כוסות קמחח
מערבבים עם וו גיטרה מחמאה,סוכר,חלמון,מוסיפים שמנת וחלב,קמח ואבקת אפיה,עד לקבלת מרקם בצק אחיד וחלק….מקררים שעתיים….
מקציפים 100 גרם חלבון+200 גרם אבקת סוכר במהירות גבוהה,לקראת הסוף מוסיפים 50 גרם אינסטנט פודינג….לפתוח בצק למרוח שיכבה ולחלק לשניים,לגלגל צינורות ולחתוך…..
לתמרים :
למרוח תמרים,לפזר אגוזים,מעט קינמון…..לגלגל ולחתוך….
אפיה ב 170 מעלות כ-18 דקות