Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים בכוס חד פעמי קר
4 כוסות קמח כוסמין מלא
חצי כוס שמן זית
חצי כוס קרם קוקוס
1 כוס פחות כף מיץ תפוזים טבעי
2 שקיות סוכר וניל
1 שקית א. אפיה
ממרח תמרים

אופן ההכנה :
בקערה יוצקים את השמן .קרם קוקוס מיץ תפוזים סוכר וניל .
ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד
# מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים
# מניחים בצק על נייר אפיה משומן מעט ומעל מניחים נייר נוסף מעט משומן
ומרדדים לעלה דק ממש .חשוב לרדד דק !!!!!
# מורחים ממרח תמרים
# מפזרים מעט קינמון
# מזלפים מעט טחינה גולמית או חלווה מפוררת ומגלגלים לרולדה
#מניחים נייר אפיה על גבי תבנית ומסדרים את הרולדות
במרווחים
# עושים חריצים כמעט עד הסוף
# אופים בתנור שחומם מראש
ב 180 מעלות כ 30 -35 דק

בהצלחה אסתי ✨

מגולגלות כוסמין במילוי תמרים וחלווה _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים