Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
מידה בכוס ח"פ קרה
4 וחצי כוסות קמח
200 נטורינה
1 כפית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים
1 ביצה

מילוי :ממרח תמרים מעט קינמון

מילוי נוסף :
ריבה
קוקוס

אופן ההכנה :
מניחים את כל המצרכים ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך
ולשים עד שכל המרכיבים מתאחדים לבצק חלק .
חלקו ל 6-7 כדורים
כל חלק מרדדים בעזרת נייר אפייה מקומח מעט לעיגול דק ככל שאפשר
מורחים ממרח תמרים או ריבה ומפזרים מעל הריבה מעט קוקוס חותכים בעזרת גלגלת 8 משולשים.
מגלגלים כל משולש לצורת סהרון (רוגלך)
מניחים על גבי מגש מרופד בנייר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות או עד להזהבה קלה מאוד .
אחרי צינון מפזרים מעט אבקת סוכר
בהצלחה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

מגולגלות סהרונים במילוי תמרים/ריבה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים