Share with:


פרווה

אופן הכנה

8 דפי פילו מופשרים

1.בצלוחית מערבבים
2 כפות שטוחות קקאו
6 כפות סוכר
חצי כפית קינמון
2.בצלוחית נוספת
שמים..
כוס וחצי אגוסי מלך טחונים
מחממים תנור
ל190 מעלות

ההכנה
שמים דף פילו אחד על מישטח עבודה
מרססים או מורחים
שמן זית
שמים דף פילו נוסף מעל
הדף במישטח העבודה
מרססים או מורחים אותו בשמן זית
מפזרים על הדף
מצלוחית הקקאו
ומעל מפזרים
מצלוחית האגוזים
מקפלים מהצדדים
קיפול קטן את העלים
ומגלגלים כרולדה
כך מכינים את שאר
עלה הפילו
מרססים או מורחים
את הרולדות בשמן זית
מכניסים לתנור
כ20 דקות
כשמתקררים
פורסים בעדינות
עם סכין
עיגולים בעובי 2 ס'מ
נ.ב
העוגיות מתפרקות בחיתוך

מגולגלות פילו במילוי קקאו קינמון ואגוזים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים