כפית אבקת אפיה
חצי כוס מים רותחים
3 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי כפית תמצית וניל
כפית סוכר
ללוש הכל יחד
המילוי
בצלוחית לערבב
כפית שטוחה קינמון
2 כפיות סוכר חום
כפית סילאן
2 כפות שקדים טחונים
2 כפות אגוזי מלך טחונים
2 כפות פקאן טחון
2 כפות אגוזי לוז טחון
לרדד את הבצק ולשים מתערובת הפיצוחים
לגלגל לרולדה ולחרוץ
חריצים ברולדה
לא עד הסוף
אני הכנתי
2 רולדות במילוי פיצוחים
1 רולדה במילוי ממרח שוקלד השחר ומתערובת הפיצוחים
1 רולדה במילוי ממרח קקאו ואגוזי לוז טחונים
180 מעלות
20/30 דקות
לבזוק אבקת סוכר