רולדות מבצק פריך נפלא במילוי גבינה.. ..
פעם ראשונה מכינה יצא מושלם.. , קרדיט ל..תבשילים וחלומות מרגישים בבית ".
חומרים למילוי: כוס אוניברסלית
200 גר גבינה לבנה / טוברוג
250 גר גבינה 9%
1 שמנת חמוצה
2 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג
1/2 כוס סוכר
וניל
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים לאיחוד
ולשמור במקרר עד לשימוש.
(אפשר להוסיף גרידת לימון)
חומרים לבצק:
200 גר חמאה רכה
500 גר קמח
1 שקית א. אפיה
3 כפות סוכר
1 חלמון
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
לתוך קערה לשים את כל החומרים ללוש לבצק אחיד, לכסות ולשמור במקרר כשעתיים.
לחלק את הבצק ל- 4 כדורים , לרדד למלבן כל כדור בין 2 ניירות או על משטח .
למרוח רבע מהמלית , לגלגלג לרולדה, להעביר לתבנית תנור על נייר אפייה, לסמן קלות חיתוך.
לאפות בחום רגיל 175 מעלות כ- 30 דקות או עד להזהבה.
לאחר האפיה לחתוך לפי הסימון ולפזר אבקת סוכר.
בהצלחה !! 🫔🫓🥯