Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

6 רולדות ❤️
לבצק :
קילו קמח מנופה
2 מחמאה מעט מומסת
2 סוכר וניל
2 אפיה
5 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
קורט מלח
לעבד ביד מאוד קל , במידה ויבש להוסיף רבע כוס מים .
בצק רך ונעים לכל מילוי
מילאתי בתמרים ואקום מעט פיצוחים לא קלויים
לעבד לבצק ולחלק ל 6 כדורים
לפתוח כל כדור לשים בקצה נקניק של תמרים ואקום לעשות גלגול ושוב נקניק תמרים ולגלגל.
לעשות סימנים של העוגיה לפני האפיה
חלק מילאתי בנוטלה , בלוטוס
ותמרים . 180 מעלות .

מגולגלות קצת שונות … בצק לכל מילוי ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1188 מתכונים