מצרכים-
1 מחמאה רכה ( 200 גרם)
3 וחצי כוסות קמח , כוס חד פעמי שתיה חמה
4 כפות אבקת סוכר
1 אבקת אפיה
4 כפות קקאו
קורט מלח
3/4 כוס מים/ חלב/תפוזים
1/2 כוס שמן.
מילוי – ממרח קינד לבן
ממרח אגוזי לוז
אצבעות קינדר
אופן ההכנה-
1) בקערת המיקסר נשים חמאה, קמח, קקאו, אבקת סוכר, מלח ונעבד למרקם חולי ופרורי.
נוסיף את המים/ חלב/ תפוזים
ואת השמן.
נאחד את הבצק, בצק אחיד רך ונעים.
2) נעטוף בניילון נצמד.
נעביר לקרור של שעתיים או לילה.
3) נוציא את הבצק מהמקרר
נחלק את הבצק ל- 4 ונחתוך.
4) נרדד כל חלק לעובי של כ- חצי ס"מ,בערך,
בין שתיי ניירות אפיה.
5) נמחר את המילוי, נגלגל בעזרת נייר אפיה.
בעזרת סכין נסמן חריצים.
ונכניס לאפיה.
6) תנור שחומם מראש ל-170 מעלות
כ- 20 דקות.
7) ניתן לרולדה להתקרר הייטב,
נפזר אבקת סוכר, ונחתוך לפי החריצים שסימנו.
😎 חלק הכנתי עם אצבעות קינדר
כעוגיה אישית. וחלק מילאתי בממרח קינדר לבן
וחלק מילאתי בממרח אגוזי לוז.
הכל טעים זה בטוח❤️❤️❤️❤️❤️