4 כוסות קמח
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
רבע כוס סוכר
חצי שוקולד לבן מגורד
חצי שוקולד חלב מגורד
חצי כוס אגוזים קצוצים
ללוש הכל יחד
חוץ מהשוקולד והאגוזים
לחלק ל3 כדורים
לרדד כדור 1
לפזר שוקולד לבן
לגלגל לרולדה
לרדד כדור 2
ולפזר שוקולד חלב
לגלגל לרולדה
לרדד חלק 3
פיזרתי מה שנשאר מהשוקולד המגורד ביחד לבן וחלב ומעל אגוזים קצוצים
לחרוץ חריצים בבצק
180 מעלות
כחצי שעה
לבזוק אבקת סוכר