Share with:


פרווה

אופן הכנה

למתכון 👇

מצרכים בכוס חד פעמי קר
1/3 1 כוס ושליש שמן
1 כוס מיץ תפוזים טבעי
3 כפות סוכר (לא חובה למי שמעדיף בלי )
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
41/2 כוסות קמח או לפי הצורך

למריחה :
ממרח תמרים
מעט קינמון

אופן ההכנה :
בקערה יוצקים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל ואת שאר המצרכים
ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד
מחלקים את הבצק ל 3 עד 4 חלקים שווים
מניחים בצק על נייר אפיה אם יש צורך מפזרים מעט קמח ומעל מניחים נייר נוסף
ומרדדים לעלה דק .
מורחים ממרח תמרים
מפזרים מעט קינמון ומגלגלים לרולדה
מניחים נייר אפיה על גבי תבנית ומסדרים את הרולדות
במרווחים .
אופים בתנור שחומם מראש
ב 180 מעלות כ 30 -35 דק
מקררים היטב חותכים ומפזרים מעט אבקת סוכר

בהצלחה אסתי ✨

מגולגלות תמרים …בצק פריך משגע על בסיס שמן_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים