Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
100 גרם נטורינה
מידת בכוס ח.פעמי חם
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
1 אבקת אפיה
3 שקיות סוכר וניל
קמח לפי הצורך
בערך 4 כוסות קמח

לערבב את כל החומרים ולהוסיף
קמח לפי הצורך בערך 3 עד 4 כוסות קמח בכוס ח.פעמי חם
לחלק את הבצק ל 3 כדורים
לרדד כל כדור למלבן למרוח ממרח תמרים עם מעט קינמון או ממרח שוקולד לגלגל לרולדה
לסדר בתבנית ברווחים לחרוץ פסים עד הסוף ולאפות בחום בנוני בערך 30 דקות או עד הזהבה קלה .

בהצלחה 🌟🌟🌟

מגולגלות תמרים הכי טעימות שיש_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים