180 מחמאה רכה
2 כפות שמן
3 כפות אבקת סוכר
2 סוכר וניל
חצי אפיה
חצי כוס מיץ תפוזים
2 ורבע כות קמח
ללוש הכול במיקסר או ידני מנוחה של הבצק 5 דקות ולעבודה..
לקמח קלות משטח עבודה לרדד דק דק ולמלות אני מלאתי בתמרים אמיתיים לא במימרח לטחון תמרים לחמם מעט במיקרוגל עים כף קינמון רבע כפית ציפורן וכף שמן ולערבב לחלק את הבצק ל3 לרדד דק למלות לגלגל לרולדה לסמן בסכין ברוחים שוים ולאפות עד הזהבה 180 מעלות לצנן להפריד את העוגיות ולפדר אבקת סוכר