Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
‏ארבע כוסות קמח
200 גרם מחמאה
רבע כוס שמן
שתי כפות סוכר
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
חצי כוס מים

למלית
‏חמש תפוחים גרנד סמית
חצי כוס אגוזים קלויים טחון גס
3/4 כוס סוכר
כף ‏קורנפלור
חופן צימוקים
שתי כפות מיץ לימון
גרדת לימון מלימון אחד

מי ‏שלא אוהבת צימוקים אגוזים שקדים לא חייב

לקישוט
‏ ‏אבקת סוכר
‏חופן. שקדים
חלבון אחד.

אופן הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים את כל המצרכים ‏של הבצק ‏ללוש לבצק רך ונעים לעטוף בניילון נצמד לשים במקרר להכין את מילית. התפוחים !!
‏לקלף את התפוחים ‏לקצוץ ‏ולחתוך לחתיכות קטנות, לסחוט ‏את הנוזלים של התפוחים להוסיף לימון ‏גרדת לימון צימוקים ‏קורנפלור לערבב ‏היטב
‏להוציא את הבצק מהמקרר לחלק לשנים שני חלקים שווים לרדד למלבן ‏ לצקת ‏חצי מהמלית ‏לפזר אגוזים מעל ‏לסגור קצובות לגלגל לרולדה ‏להניח על תבנית עם נייר אפיה ‏לעשות חריצים מעל הרולדה ‏לא עמוקים להבריש חלבון ‏לפזר את השקדים. מעל לאפות על חום 180 מעלות 35 דקות ‏ ‏……לבדוק …

מגולגלות תפוחים אגוזים צימוקים שקדים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים