Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

2 רולדות במילוי תמרים וקשיו טחון וקינמון

1 במילוי סוכר חום קינמון ופרג
1 סוכרבמילוי חום קינמון ושקדים טחונים

בצק
4 כוסות קמח
1סוכר וניל
מחמאה/חמאה
אני שמתי מרגרינה מזולה בטעם חמאה..עטיפה כחולה
שמנת חמוצה/כוס מיץ
תפוזים
אני שמתי מיץ תפוזים
ללוש הכל יחד לבצק רך לא דביק
מנוחה שעה במקרר
לחלק ל 4 למלא במה שרוצים לגלגל ולחרוץ קצת בסכין
180מעלות 30/40 דקות
לחתוך עד הסוף את החריצים לפזר אבקת סוכר

מגולגלות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים