שוקולד אגוזים פיסטוק
מתכון /סיגלית ימין
200 גרם מחמאה
4 כוסות קמח
1אפיה
1סוכר וניל
1/4 כוס שמן
1/2כוס מים
חצי כוס סוכר
למלית!!!
שוקולד נותלה
1/2 כוס אגוזים טחון גס
חצי כוס פיסטוק טחון גס
לקישוט !!
הפקת סוכר
- אופן הכנה !!!
בקערת המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק לילוש לבצק רך ונעים לחלק את הבצק לשניים לרדד לריבוע גדול למרוך שוקלד בנדיבות
לפזר אגוזים מעל ופיסטוקים להניח על נייר אפיה לחרוץ חרצים קטנים מעל הרולדה לפני האפייה לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות מכנות לפזר הפקת סוכר
מעל בתיאבון סיגלית ימין