תחתית:
250 גר' עוגיות אוראו תחונות
100 גר' חמאה מומסת
לערבב יחד ולהדק ברינג 24 ולהקפיא .
מוס שוקולד מריר:
200 גר' שוקולד מריר מומס
10 גר' גלטין + 1/3 כוס מים קרים
להמיס את הג'לטין ולערבב עם השוקולד
500 גר' שמנת להקצפה
1 גבינת מסקרפונה בטמפ' החדר
5 כפות אבקת סוכר
להקציף את השמנת גבינה ואבקת סוכר עד לקבלת קרם במרקם יוגורט להוסיף את השוקולד המומס עם הג'לטין ולהקציף עד לאיחוד
לקחת עוגיות אוראו ולסדר בעמידה בדפנות התבנית, לצקת את מוס השוקולד ליישר ולהקפיא.
מוס וניל עם עוגיות אוראו:
6 עוגיות אוראו טחונות גס.
500 גר' שמנת להקצפה
1 גבינת מסקרפונה
3 כפות אבקת סוכר
10 גר' גלטין + 1/3 כוס מים קרים
להקציף שמנת וגבינה עד לקבלת קרם במרקם יוגורט להוסיף ג'לטין מומס ולהקציף עוד קצת
להוסיף עוגיות אוראו ולערבב, לצקת מעל מוס השוקולד ולהקפיא.
גאנש:
1/3 כוס שמנת להקצפה
100 גר' שוקולד מריר
50 גר' שוקולד חלב
להמיס יחד לצקת על העוגה ולקשט