נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל
מוס לתבנית 22.
לתחתית.
200 גרם שוקולד
40 גרם חמאה
שני כפות מחית נוטלה
להמיס במקרוגל
לפורר 200 גרם אוראו
לערבב
לשטח בתבנית להדק
להכנס למקפאי לשעה.
למוס .
8 גרם ג'לטין מושרה ב 40 מ"ל מים נניח בצד.
200 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
לסמיס במקרוגל
נמיס את הג'לטין 10 שנית במקרוגל ונוסיף לשוקולד.
יש מחית אוראו להוסיף 3 כפות .
אם אין אפשר לפורר אוראו כוס ולהוסיף
להקציף800 גרם שמנת מתוקה למרקם שמנת .נערבב בתנועה קפולית את הקצפת לגנאש .
לשפוך על התחתית .ולהקפאי שוב לפחות ללילה.
לכין גנש עם
100 גרם שוקולד מריר
ו100 גרם שמנת מתוקה
להמיס במקרוגל בפלסים של 10 שניית כול פעם לערבב לשפוך על העוגה ולהקפאי שוב .
בהצלחה .