למוס:
לבסיס:
6 ביצים
כוס סוכר
1 אינסטנט פודיג שוקולד
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
להפריד חלבונים(לבן) להקציף
עם כוס סוכר וקורט מלח לקצף
יציב.להוסיף חלמונים ופודינג 2 כפות שמן ולאפות חצי שעה.
לקצפת:
2 קצפת צימחית לפרווה או חלבי
אינסטנט פודינג וניל 1
חצי כוס מים או חלב
להקציף 3 דקות לקצף יציב
לחלק העליון שוקולד:
2 שוקולד מריר
קצפת 1
להמיס בבן מארי (סיר כפול עם מים למטה)
הרכבת העוגה:
כאשר התחתית התקררה
להרטיב עם 2 כפות ברנדי מהול ברבע כוס מים חמימים.
לשים מעל קצפת להכניס למקרר חצי
שעה לאחר מכן לשפוך על הקצפת
ולהזיז את התבנית שכל הקרם
יהיה בשכבה אחידה.
לא תפסיקו להכין את העוגה
בתאבון … רוז זגורי אוחנה