Share with:


חלבי

אופן הכנה

לזילוף הקרם
1 שמנת מתוקה
חצי פודינג וניל

למלית אננס
300 גרם אננס שימורים חתוך לקוביות קטנות או קפוא
100 גרם סוכר
1/3 כוס מים
1 כפית ג'לטין

למוס גבינה
500 גרם גבינה לבנה 9%
2 חבילות גבינה טוב טעם
220 גרם סוכר =כוס+ כף
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
240 מ"ל= כוס חלב
14 גרם ג'לטין + חצי כוס מים

לציפוי
300 גרם אננס טרי או מחית אננס קפוא
1/2 כוס סוכר
7 גרם ג'לטין=
חצי שקית מושרה בצלוחית עם 3/4 כוס מים קרים

מילית אננס
שמים בקערה קטנה את המים ואת הג׳לטין מערבבים ושמים בצד 10 דקות.
שמים סיר על הגז את האננס סוכר ומים ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס וטוחנים במיקסר מוט.
ממיסים את ג׳לטין 5 שניות במיקרוגל ושופכים על התערובת האננס ושופכים לרינג או תבנית בקוטר 22 ס"מ מכניסים למקפיא להקפאה מלאה.

אופן הכנת התחתית
מרסקים את הפתי בר מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים.
מניחים שקף סביב התבנית ומהדקים את התערובת הביסקוויטים לתבנית וא לרינג בקוטר 24 ס"מ ומכניסים למקפיא.
מערבבים 14 גרם ג'לטין עם חצי כוס ושמים בצד ל10 דק .
בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לאיחוד .
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה עם פודינג על היציבות ומקפלים לתערובת הגבינות ומוסיפים את הג'לטין המומסת ומערבבים.
שופכים חצי מהתערובת על התחתית ביסקוויטים מחלצים את המלית האננס הקפואה ומניחים במרכז שופכים את מה שנותר ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה.

לציפוי:
שמים על הגז את האננס ואת סוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה הקפואה ומכניסים שוב למקפיא לשעה אפילו יותר.
מוציאים את העוגה מהמקפיא ומכניסים אותה למקרר להפשרה ומחלצים.

אופן הכנת הקרם.
16מקציפים את השמנת עם הפודינג וניל עד ליציבות ,.
17מכניסים לשקית זילוף ומזלפים

מוס גבינה במילוי וציפוי אננס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים