בתבנית סיליקומרט moule silikomart
מצרכים למלית
300 גרם פרות יער
100 גרם סוכר
כפית ג'לטין ורבע כוס מים
מצרכים לתחתית
2 ביצים
50 גרם קמח
50 גרם סוכר
סוכר
חצי שקית אבקת אפייה
מצרכים למוס גבינה
6 גרם ג'לטין + 46 גרם מים
200 גרם גבינת נפוליאון
200 גרם שמנת מתוקה
100 גרם חלב
100 גרם סוכר
כף תמצית וניל
הכנת המלית.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות..) מביאים לרתיחה את הפירות יער עם הסוכר טוחנים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ,ממיסים את ג'לטין במיקרוגל ומוסיפים לפירות יער מערבבים היטב ושופכים לתבנית מיוחדת .
ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה..
אופן ההכנה תחתית דקואס .
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את הקמח אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים ,שופכים על נייר איפה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 10 עד 15 דקות .
הכנת מוס גבינה.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות..
מקציפים את הגבינת יחד עם השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב מוסיפים את החלב ומערבבים היטב וממיסים במיקרוגל את הג'לטין ומוסיפים ומערבבים היטב .
יוצקים חצי תערובת גבינה לתבנית סיליקומרט .
מחלצים את המלית חותכים אותה בגודל התבנית מניחים אותה במרכז ושופכים את החצי השני .
חותכים מלבן של התחתית יותר קטן מהתבנית ומניחים בעל ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה מומלץ ללילה שלם .
מחלצים את העוגה ומניחים אותה על כלי הגשה ומקשטים