החומרים:
בסיס:
6 ביצים
.3/4 כוס סוכר
.3 כפות שמן
. 1 אינסטנט פודינג וניל
.250 גרם גבינה לבנה
למוס:
1 מיכל שמנת מתוקה
.4 כפות גדושות טחינה עם שוקולד( אחווה)
.100 גרם שוקולד מריר
.14 גר גילטין מומס עם רבע כוס מים
. מיכל נוסף של שמנת מתוקה
.1 אינסטנט פודינג שוקולד
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
.1 אינסטנט פודינג וניל
.1 כפית טחינה עם שוקולד
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר.בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן, גבינה ואינסטנט פודינג וניל. לאחד למסה אחידה. לשפוך את התכולה לתבנית26/ 28. לאפות ב180 עד להזהבה ולצנן.
להכנת המוס: לבדל בסיר קטן 1 שמנת מתוקה, טחינה ושוקולד מריר עד להמסה. להוסיף גילטין ולהמשיך לערבב עד לאיחוד ולקרר.להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג שוקולד לקצפת יציבה. לאחד בין התערובות. להניח מעל הבסיס עד להתייצבות.
לקצפת: להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וטחינה לקצף יציב. לזלף מעל העוגה. לשמור במקרר.