חומרים לעוגה
5 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
3 כפות קקאו
חצי כוס קמח תופח
2 כפות שוקולית
3 כפות שמן
אופן הכנה:
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף לבן להוסיף את החלמונים עם השמן ותמצית וניל. להמשיך להקציף עד לקבלת קצף תפוח ולהוסיף את שאר החומרים בצורת קיפול. לשמן תבנית בקוטר 26 ולשפוך את הבלילה ולאפות בחום 170 מעלות כרבע שעה.
להכנת הגנש:
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
1 פודינג שוקולד
להקציף הכל ביחד ולשפוך מעל העוגה.
להכניס למקפיא לרבע שעה.
שלב 3… ממיסים
1 שמנת מתוקה עם 2.5 חפיסות שוקולד מריר עד להמסת שוקולד.
להוציא את העוגה ולשפוך את הגנש. ותקשטו עם מקופלת מפוררת.
בהצלחה