Share with:


פרווה

אופן הכנה

תרבחו ותסעדו❤️
מופלטה לא רק למימונה
1 ק"ג קמח
כף מלח
2 כפות סוכר
כף שמרים
3 עד 4 כוסות מים פושרים.
להניח הכל בקערה וללוש הייטב.
מים להוסיף בהדרגה.
בצק רך ונעים.
להניח להתפחה של כ-20 דקות.
תבנית עם שמן
לחלק את הבצק ל-30 יחידות.
מחבת טפלון חמה.
פותחת כל אחד לבד
מניחה במחבת וכל פעם שמה עוד אחד
והופכת.
מעבירה לצלחת מכסה במפית.
מטענגים עם דבש/ חמאה/ שוקולד
תהנו כל השנה❤️

מתכוןמתכון

מופלטה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים