מצרכים :
400 גרם בשר בקר חתוך רצועות דקות
( לערבב את רצועות הבשר עם כפית מירין – כף חומץ אורז – 3 כפות רוטב סויה – כפית שמן שומשום – 2 כפות רוטב שזיפים לאחר שערבבנו להוסיף 2 כפות קמח ולערבב בעדינות , לשמור במקרר לפחות שעתיים לפני שמקפיצים )
2 גזר קלוף חתוך למקלות דקות
1 פלפל צהוב חתוך רצועות
3 בצל ירוק קצוץ
1/4 כרוב לבן חתוך רצועות
כוס עלי כוסברה קצוץ
2 כוסות אורז לבן מבושל
רוטב :
2 שיני שום כתוש
3 כפות רוטב שזיפים
2 כפות רוטב סויה
כפית שמן שומשום
כף רוטב דגים
5 כפות מים
מקפיצים את הירקות וחצי מכמות הכוסברה 4 -5 דקות על להבה גבוה
מערבבים בקערית את מוצרי הרוטב מוזגים מעל הירקות ומקפיצים לעוד 4- 5 דקות ומסירים מהאש
מקפיצים את הבשר 7 -10 דקות ,מוסיפים את הירקות לבשר לערבב למשך 2- 3 דקות
מוזגים לצלחת הגשה את האורז ומעל את הירקות והבשר המוקפצים
לפזר בנדיבות כוסברה קצוצה.