Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חצי פלפל אדום רצועות
חצי פלפל כתום רצועות
חצי פלפל צהוב רצועות
חצי בצל סגול רצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות
חצי כרוב קטן חתוך
כוס שעועית ירוקה קפואה

במחבת מטגנים את הבצל

עם שמן זית במשך 3 דקות
להוסיף בהדרגה את השאר
אחרי על הוספה לערבב
לתבל ברטבים שרוצים
מערבבים וממשיכים
כ10 דקות עם מיכסה
באש נמוכה
להוסיף כפית דבש
להמשיף 5 דקות נוספות

מוקפץ ירקות ושעועית ירוקה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים