1 פילפל אדום.ירוק.כתום.
חתוכים לרצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות
1 קולורבי חתוך לרצועות
כרוב לבן חתוך לרצועות
במחבת ווק לחמם שמן זית להוסיף את הירקות חוץ מהכרוב
ולאדות במשך 5/8 דקות
להוסיף את הכרוב ולהמשיך באידוי תוך כדי עירבוב עוד 5 דקות
להוסיף
כף רוטב סויה
כף רוטב טריאקי
כף רוטב צילי מתוק
לערבב ולהמשיך בבישול
להוסיף כף פפריקה
וכפית דבש
קורט מלח
וחצי כוס מים
לערבב
לכסות במיכסה ועל אש נמוכה במשך כ5 דקות
תמיד לערבב