Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים
2 חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1 בצל חתוך לפלחים
4 שני שום קצוצים
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 קופסת פטריות קצוצות גס
6 כפות טריאקי
3 כפות סויה
2 כפות צ'ילי מתוק או חריף
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות טבסקו
2 כפות חומץ בלסמי
1 חבילת ספגטי 250 גרם מבושלים

אופן ההכנה
1)שמים בסיר ווק קצת שמן זית ומטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה אבל לא יותר מדי לא לשרוף

2)מכניסים את הגזר ופיטריות ומטגנים ל5 דק?במחבת אחר מטגנים את החזה עוף

3)שופכים את טריאקי,סויה , צ'ילי,חומץ, טבסקו פלפל שחור וחזה עוף מערבבים וממשיכים לעוד
2 עד 3 דק ? מכבים את הגז

4) שופכים את כל התערובת על הספגטי, מערבבים ונהנים

בתאבון
Jacqueline fadelon

מוקפץ ספגטי עם חזה עוף
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים