חומרים :
1חבילת איטריות נודלס
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 גזר גדול חתוך לרצועות
2 קישואים חתוכים לרצועות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
קופסת פיטריות חתוכות
קופסת תירס
5 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
פלפל שחור
קורט מלח
אבקת מרק בטעם פיטריות
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
1 להרטיח בתוך סיר עמוק מים ולהוסיף את האיטריות עד לרכוכן ולסנן
2 לשים בתוך ווק או סיר רחב מאוד שמן ולטגן עד שקיפות את הבצל לאחר מכן להוסיף את הנקניקיות ולטגן עוד 5 דקות
3 להוסיף את הירקות ולאדות כ-10 דקות
4 להוסיף את הפיטריות והתירס לערבב
5 להוסיף את האיטריות והתבלינים ולערבב היטב ולאדות עוד 10 דקות