Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המצרכים:
חציל גדול מסוג בלאדי – קלוף כמו זברה (פס כן ופס לא), חותכים לקוביות קטנות. 2 קופסאות עגבניות חתוכות דק (POLPA) פלפל ירוק טרי חריף. (אפשר יותר) 4 שיני שום כתושות, שמן, כוס מים חמים, 1/2 כפית כוסברה יבשה, כפית פפריקה מתוקה/חריפה, כפית מרק פיטריות (אני משתמשת עם קנור) כפית מרק עוף פרווה (אני משתמשת עם קנור) כף צ'ילי מתוק חריף מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
מזהיבים בשמן חם את החצילים החתוכים לקוביות קטנות, מוסיפים שום כתוש/פרוס, ואת תוכן קופסאות העגבניות מאדים על להבה בינונית כ-10 דקות תוך כדי עירבוב, מוסיפים כוס מים חמים(את המים שופכת לאחת מקופסאות העגבניות הריקות, כדי להוציא את שאריות העגבניות, מעבירה לקופסא השנייה, והתהליך בעצם מנקה את הקופסאות משאריות העגבניות), מנמיכים להבה, וממשיכים בבישול ובערבוב מידי פעם, מועכים את המסה במועך פירה, מוסיפים פלפלים חריפים קלויים וחתוכים, מתבלים, ממשיכים בבישול ובערבוב, מידי פעם, עד קבלת מירקם ריבתי.

מטבוחה חצילים חרפרף של לינדוש וגילוש_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים