מרכיבים
חבילת בצק עלים חמאה מרודד
לקרם קצפת
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס חלב
לציפוי
200 גרם אבקת סוכר
80 גרם חמאה מומסת
לפסים גנאש שוקולד מריר
50 גרם שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
חותכים 3 מלבנים של 210 על 30
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק⏱ .
מקציפים את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה .
מניחים מלבן אחד שמים קצפת בנדיבות ומניחים עוד מלבן נוסף ושוב קצפת ושוב מלבן.
הכנת קרם סוכר:.
שמים בקערה את האבקת סוכר.
שופכים את החמאה המומסת מוסיפים מעט מים ומערבבים עד לקבלת קרם חלק , שופכים על המילפיי.
לפסים גנאש שוקולד:
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק מקררים ומזלפים פסים לרוחב ועם קסם עוברים לאורך פעם לצד אחת ופעם לצד השני.
מזלפים את שאר הקצפת.