Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים בכוס ח.פעמי קר

חבילת בצק עלים

מצרכים לקצפת :
3 מיכלים שמנת מתוקה
סה"כ 750 מיל
6 כפות פונידג וניל צרפתי
1/2 כוס סוכר
1/2 1 כוסות חלב

2-3 כפות מחית פיסטוק

לקישוט :
3 כפות פיסטוקים קלויים קצוצים

אופן הכנת הקצפת:
להקציף היטב היטב את כל מרכיבי הקרם על למרקם של קצפת יציבה

אופן הכנת הבצק :

לחתוך את הבצק לשני חלקים שווים
לרדד כל חלק לעלה בגודל תבנית חד פעמית בינונית
להניח את הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור ומעליו להניח נייר אפיה נוסף ומעל הבצק להניח תבנית של תנור נוספת כדי שתמנע מהבצק להתרומם ולהתנפח מידיי

ולאפות כל בצק בנפרד ב 180 מעלות עד להזהבה .בערך 20 דקות או יותר עד הזהבה .
להכין באותו אופן גם את הבצק השני .

ההרכבה :
להניח שכבה של בצק אפוי בתוך תבנית חד פעמית בינונית
למרוח או לזלף מחצית מקרם הוניל
להניח שכבת בצק אפוי נוספת מעל הקצפת ולזלף
להשאיר חלק מהקצפת בערך 4-5 כפות קצפת ולהוסיף
כ 2-3 כפות מחית פיסטוק לזלף ולקשט כמו בתמונה .

מפזרים מעט פיסטוקים קלויים קצוצים

באהבה אסתי ♥️

מילפיי עשיר במילוי קרם וניל ופיסטוק_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי  – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

241 מתכונים