Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר

מצרכים:

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כף זרעי ינסון
1 כף זרעי שומר
1 כף קצח
1 כוס צימוקים קטנים
1 כף גרידת לימון
1 כף גרידת תפוז
1 1/4 כוסות סוכר
4 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים או מיץ תפוזים

לציפוי מעל:

1 ביצה טרופה
עם כף מים
קצח
שומשום

ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לקערת המקסר,
לערבל לבצק נעים קצת דביק
לכסות עם מגבת שיתפח ויכפיל .
אחרי תפיחה להוציא אויר מהבצק ושוב להתפיח.
ליצור כדורים לתבנית מחולקת לאישיות
ולהתפיח.
למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום וקצח.
לאפות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות צלזיוס למשך כ-20 דקות או עד הזהבה יפה

תהנו..

כל הזכויות שמורות C