לבצק
600 גרם קמח
1 כף שמרים
100 גרם חמאה מומסת
2 ביצים
6 כפות אבקת סוכר
1כוס חלב
1/4כפית מלח
למלית:
1 גבינת נפוליון
3 כפות גבינה לבנה 9%
3 כפות אבקת סוכר
1 פודינג וניל
2 כפות קורנפלור
סירופ:
1 כוס סוכר
1 וחצי כוס מים
מיץ של חצי לימון
אופן ההכנה
1)שמים בקערת המיקסר את הקמח , שמרים ביצים, חלב חמאה ורק בסוף את המלח, מערבלים עד לקבלת מרקם חלק ומכסים לתפיחה כשעה בערך
2) אחרי שעה מוציאים את האוויר ולשים עוד מספר דק
3) מרדדים את הבצק לעובי ביוני וקורצים ריבועים של
7 וחצי ס"מ
4) מערבבים את כל החומרים של המלית ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים ממרכז הריבוע
וסוגרים את שני הצדדים, מכסים להתפחה נוספת כשעה מורחים ביצה
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 20 דק
אופן ההכנת הסירופ
5) שמים על הגז את המים , סוכר ומיץ למון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק
5) כשהם יוצאים מהתנור ישר למרוח סירופ בעזרת מברשת
ואפשר להקפיא להפשיר ולחמם