Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון:
300 גרם שערות קדאיף
120 גרם חמאה
200 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם פיסטוק מקולף וגרוס
כוס סוכר
כוס מים
תמצית ורדים
חצי לימון
קוקוט חד פעמי אלומיניום בקוטר 7 סמ

אופן הכנה :
מפוררים את השערות קדעיף ממסים את החמאה ומערבבים עם השערות .
יוצרים תחתית בכול קוקוט בעובי 1 סנטימטר .מניחים כף מלאה של גבינה במרכז מפזרים פיסטוק על הגבינה ומכסים עם עוד שערות .מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד הזהבה .בזמן שהכנאפה בתנור.
עושים את הסירופ .שמים בסיר כוס סוכר וכוס מים סוחטים חצי לימון עם תמצית ורדים מרתיחים 4 דקות .
כאשר הכנאפה זהוב מוציאים מהתנור ויוצקים את הסירופ כאשר הכנאפה חם .
מפזרים פיסטוק מעל ..בהצלחה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מיני כנאפה מטורף 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים