Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
3 כוסות קמח מאסר שף שיפון
כוס קמח מאסר שף עם חיטת דורום
1+3/4 כוס מים
כף סוכר
חצי כף מלח
2 כפות שמן

לציפוי:

(ירקות קלויים עם מעט מלח ושמן זית)
1 בטטה חתוכה קלויה
1 גזר חתוך קלוי
1 בצל חתוך קלוי
1 גמבה חתוכה קלויה
1 עגבניה חתוכה קלויה

מכיניסים יחד את כל החומרים לקערת מיקסר לשים כחמש דקות ומניחים להתפחה במשך 30 דקות.

מוציאים אויר, מחלקים ל-12 חלקים שוים.

מכל חלק יוצרים כדור, מניחים מעליו ירקות קלויים ומתפיחים עוד כ-40 דקות

מכניסים לתנור חם 200 מעלות כ- 20 דקות, עד להזהבה

מיני פוקאצ'ות מקמח מאסטר שף
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים