Share with:


בשרי

אופן הכנה

6 יח גמבה כל מיני צבעים בנוני
חצי קייג בשר טחון כבש או צלעות
כוסברה
בצל 2יח חתוך דק
2בצלים לטיגון
1רסק עגבניות מרוכז גדול 200גר
2עגבניות מגורדות
כפית סוכר
כפית מלח
כמון כפית
שמן 3כפות
פפריקה מתוקה כף
פפריקה מעושנת כף
מים 5כוסות מים
2 כפות תבלין לקציצות אדום לא ראס אל חנות
פלפל שחור כפית

לוקחים סיר מוצאים ליבה מגמבה שמים בסיר מוסיפים מים ומרתחים להוציא מרירות.
מוצאים מקררים.

מילוי
בשר מערבבים עם בצל חתוך מוסיפים כוסברה מלח פלפל שחור תבלין לקציצות מערבבים הכל טוב ממלאים את גמבות .

לוקחים סיר מחממים שמן מוסיפים בצל חתוך דק מטגנים עד לזהבה מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מגורגות מטגנים היחד מוסיפים 4כוסות מים שמים כמון, מלח, פלפל שחור , פפריקה אדומה, פפריקה מעושנת מרתחים מוסיפים גמבות ומבשלים על אש בנונית עם מכסה סגור בערך 40דק עד שעה.


בתאבון

ממולאים טעימים_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים