Share with:


בשרי

אופן הכנה

4-5 יח גמבה בכל הצבעים
3-4 יח כרוב
500 גר בשר טחון
1 קופסה רסק עגבניות
כוס מים(חד פעמי קר)
כפית מלח
כפית צ'לי
פלפל שחור כפית
2 כפות פפריקה
כפית כמון
כף תבלין לקציצות
חצי צרור כוסברה חתוכה דק
1 בצל שחתוך וניכנס לתוך הבשר
1 בצל גדול לטיגון
4 כפות שמן זית

לוקחים סיר שמים כרוב ופלפלים נקיים מגרעיניים שמים מים ומתרתחים 20דק.
מוצאים שוטפים במים קרים.
לוקחים בשר שמים תבלנים תבלין לקציצות מלח ,פלפל שחור
בצל חתוך דק כוסברה מערבבים עם ידיים טוב.
ממלאים כרוב וסוגרים כמו מעטפה וגמבות ממלאים.
לוקחים סיר שמים בצל חתוך דק מוסיפים שמן זית מטגנים עד לזהבה מוסיפים מים, פפריקה , ורסק,מלח פלפל שחור, כמון מרתחים .
לוקחים תבנית פיירקס שמים ממולאים ושופכים מעל את הרוטב מכסים עם נייר כסף ולתנור שחומם ל200 מעלות לשעה. מוצאים נייר מוסיפים חימום ל220 ואופים עוד 15 דק .

ממולאים עם גמבה וכרוב ממולא טעים ברוטב
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים