כוס אורז לא מבושל.
חצי כוס שמיר קצוץ
חצי כוס פטרוזליה קצוצה.
בצל מגורד.
עגבניה מגורדת
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה.
חצי לימון סחוט
לערבב את כל מרכיבי המילוי.
למלא את הפלפלים והקישואים.
לרוטב: 1/3 כוס שמן.
רסק עגבניות.
כף פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה.
כפית מלח.
2 כפות סילאן
למלא את הסיר במים עד חצי הפלפלים, לא עד הסוף
לבשל על אש בינונית מכסה סגור.
עד שמתרככים.
(כל כמה זמן לקחת מהרוטב ולכסות את הפלפלים).