300 גרם בקר טחון
1 1/2 כוסות אורז שטופים
1 בצל מגורד
1/4 צרור כוסברה
1/4צרור פטרוזליה
רבע צרור שמיר
2 כפות יין אדום עתיק
כפית ורבע בהרט
כפית קינמון
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
מלח
כף רסק
מרק עוף
2 כפות שמן
לערבב הכל יחד ולמלא מה שאוהבים.
כדי לשחרר את הבצלים שיישלפו בצורה אחידה ובקלות..חיתכו את הקצה שלהם מצדדיו והשאירו עם הקליפה. עשו חריץ עמוק לאורכו והכניסו לסיר מים 10 דקות רתיחה
קררו תחת הברז והם נשלפים בצ'יק
בסיר הרוטב לשים שמן
כף גדושה רסק
פפריקה
מעט קינמון
פלפל שחור
מלח
ומים מעל הגובה של הממולאים
האורז שותה מים אז לבדוק בהמשך אם חסרמעט והממולאים לא התבשלו הוסיפו מעט מים.
לבשל אש נמוכה לפנק את הסיר.
כשנשאר מעט רוטב ולא מרק אז לכבות