Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

מתאים להוסיף לתבשילים / או סתם למרוח על צנים

מצרכים
6 פלפלים אדומים מתוקים
2 כפות שמן
צנצנת זכוכית מעוקרת – נקיה לחלוטין

הכנה –
על להבה גלויה שורפים את הפלפלים מעבירים לשקית ניילון סוגרים לכמה דקות

קולפים את הקליפה השרופה ואת הגרעינים ( משאירים קצת מהקליפה ) .

מעבירים את הפלפלים למסננת מוצאים את כל הנוזלים למשך שעה לפחות

מעבירים למעבד מזון טוחנים לממרח חלק .

מעבירים לצנצנת נקיה מוסיפים שמן ושומרים במקרר ..

ממרח פלפלים מתוקים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים