Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מנת סלט פסטה, עגבניות, בצל ועשבי תיבול

מרכיבים ל-3-4 מנות:
1/2 חבילת פסטה פרפלה/פרפר או כל צורה שאוהבים
2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
6 עגבניות שרי מסוג שוקו או כל סוג שרוצים
1 בצל יבש קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות בזיליקום קצוץ דק
1 כף שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים לפי הוראות יצרן, מסננים ומצננים.

2. מעבירים את הפסטה המוכנה לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.

3. מערבבים בזהירות עד לאחידות המרכיבים.
טועמים ומתקנים תיבול.

4. מגישים בכיף ונהנים, בתאבון.

מנת בלט פסטה, עגבניות, בצל ועשבי תיבול
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים