Share with:


בשרי

אופן הכנה

מעורב
3 בצלים פרוסים דק גמבה אדומה גדולה לטגן במעט שמן להוסיף חצי כף מלח גס לערבב לבבות הודו
פרוסים ל 4 לאורך חזה עוף או הודו פרוסים דק לאורך להוסיף לערבב להוסיף חצי כף כמון
כף תבלין שוארמה כפית פלפל שחור כף פפריקה מתוקה בשמן כפית מרק עוף חצי כפית כורכום
לערבב הכל יחד לטגן על אש בינונית 5 דקות להוסיף כבד שעבר ניקוי וצליה לערבב הכל עכשיו צריך מידי פ
עם לערבב עד שהכל מוכן לטעום טיבול לפני סיום .

מרק
לשים סיר מים לתת רתיחה להוסיף עדשים ירוקות שהשרנו קודם תפוחי אדמה חתוך קוביות
תירס מרק עוף כורכום ופלפל שחור לתת בישול עד שתפוחי אדמה מוכן לבדוק טיבול .

מעורב + מרק קל
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים