Share with:


חלבי

אופן הכנה

כמובן העיצוב שלי 🙏🙏
320 גרם קמח
160 גרם קורנפלור
300 גרם חמאה מומסת
חצי כפית מלח
2 חלמונים
100 גרם מיי ורדים

מתכון למלית :
150 גרם שקדים טחונים
קוקוס טחון
150 גרם סוכר
1 חלמון
כף דבש

אופן הכנה :
לבצק:
מעבדים קמח וקורנפלור וחמאה מוסיפים חלבון ומיי ורדים בהדרגה עד שהבצק רך ונעים עוטפים בניילון למקרר לחצי שעה .
למלית במעבד מזון שמים שקדים וקוקוס
חלבון וסוכר והדבש .מעבדים עד גיבוש ..עוטפים בניילון למקרר לחצי שעה
חותכים את הבצק לשניים פותחים את הבצק עם מעט קמח על משטח העבודה.
מחלקים את המלית לארבע יוצרים נקניק מהמלית מניחים בקה הבצק הפתוח ומגלגילים עד החצי של הבצק ויוצרים עוד רולדה .מקשטים לפי דמיונכם .אופים 180 מעלות 20 דקות ..לשים לב לא לאפות יותר מדי .

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

מעמולים מבצק נדיר שפיתחתי במלית מדהימה 👨‍🍳👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים