400 גר חמאה רכה
1אבקת אפיה
3 כוסות סולת
2 1/5 קוסות קמח
1/2 כוס שמן
כפית מי ורדים
3/4כוס מים..אם צריך להוסיף מעט
אופן ההכנה
ממסים חמאה מעט שתהיה רכה…או להוציא שעה לפני ההכנה… שופכים למיקסר…מוסיפים שמן,מים,מי ורדים,מערבבים…מנפים לתוך קמח וסולת ולשים בוו לישה 5 דקות..לעטוף את הבצק הרך בניילון נצמד…מעבירים למקרר שעה!! מוציאים וממלאים באגוזים קינמון ןסוכר…או תמרים וקינמון…מקשטים בצבת קטנה כל אחת כחוש היצירה…אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות 20 דקות…עד להזהבה קלה…מפזרים מעל א.סוכר…