חומרים:
1 ק"ג קמח
1/2 ק"ג סולת
2 שקיות אבקת אפייה
2/3 כוס סוכר
400/450 ג"ר מחמאה או חמאה (תלוי בספיגה של הקמח)
1/2 כפית מסטיקה טחון
2 כפות מחלב
למילוי:
1 וחצי חבילות תמרים מגולענים בוואקום
כף קינמון
150 ג"ר אגוזים קצוצים דק
כפית ציפורן
2 כפות שמן
אבקת סוכר לזרייה
אופן ההכנה:
1 לשים את כל החומרים לבצק גמיש ולא דביק
2 שמים את התמרים והשמן במחבת על אש בינונית ומתחילים למעוך במזלג עד שהעיסה רכה ומכבים את האש להוסיף אגוזים קינמון וציפורן לערבב היטב
3 ליצור עיגולים קטנים
4 יוצרים גם מהבצק כדורים קטנים
פותחים את הבצק כמו לקובה מכניסים כדור תמרים סוגרים את הבצק ומגלגלים קומו לקובה יוצרים צורות עים צובתן
5 מכניסים לתנור חום 180 עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב
6 לאחר שהמעמולים התקררו לפדר עם אבקת סוכר