Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
שלושת רבעי כוס מים
חצי כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיי וורדים
3 וחצי כוסות קמח+כף
1 וחצי כוסות סולת
1 אבקת אפייה
300 גרם מחמאה

למילוי:
חצי חב' תמרים וואקום חצי קופסא ממרח תמרים להמיס במיקרוגל 40 שניות למעוך במזלג טוב טוב ולהוסיף קליפת לימון מגורדת 1 כף קינמון 1 כפית אגוזים ושקדים גרוסים גס לערבב הכל יחד

הכנה :
ללוש את כל חומרי הבצק יחד לקרוץ עיגולים לשטח מעט את העיגול על כף היד למלא במילוי ולסגור ולעשות צורה עם פינצטה צובטן עוגיות לאפות בחום של 180 מעלות

מעמול במילוי תמרים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים