Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו סולת
2 מרגרינה
מי ורדים
כף מחלב
1 כפית שמרים יבשים

למילוי:
תמרים בוקום
אגוז מוסקט
1/4 מרגרינה
קינמון

הכנה:
להמיס 2 מרגרינה ולערבב עם הסולת
יש לעבד את הסולת כל חצי שעה למשך 4 שעות.חשוב מאוד
ואז מוסיפים את מי הורדים בערך 3 כפות את המחלב והשמרים,

מים כמה שנכנס …
ללוש טוב

את התמרים ללוש עם המרגרינה קינמון ואגוז מוסקט
הכי טעים שיש

בהצלחה

מעמול סולת אורגינל
מזל ארמיספר המתכונים של
מתכון של

מזל ארמי

14 מתכונים