מרכיבים
1 ק"ג סולת
2 מרגרינה מזולה
50 גרם חמאה
3 גרגרי מיסטקה
פחות מ 1/4 כפית שמרים יבשים
מילוי
1 חבילת תמרים בוואקום
1 אגוז מוסקט
1 כפית קינמון
הכנה
שמים בסיר על הגז 2 מרגרינה להמיס להוריד לתת להתקרר ולהכניס למקרר ל12 שעות.
להוציא מהמקרר לעשות כמה חורים ולשפוך בזהירות את המים לחמם שוב על הגז להוסיף את החמאה לערבב היטב להוריד מהגז להוסיף את הסולת ולערבב כמו קוסקוס לכסות ולהשאיר על השיש ל8 שעות לפחות .
להוסיף כוס וחצי מים פושרים עם השמרים ומיסטקה ולערבב לקבלת בצק נעים.
להכין את המילוי .
להוסיף את הקינמון ולגרד את האגוז מוסקט לערבב ולעשות כדורים קטנים כמו גולות קטנות .
לקחת חתיכת בצק לפתוח עם הידיים ולשים כדור קטן של תמרים לסגור כמו כדור ולדחוס באמצע עם האצבע לא עד הסוף .
לקחת צבט מיוחד לעמול ולעשות צורה .
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 200 מעלות בערך 15 דקות .
העוגיות לא מקבלות צבע חום .
כשמוכן לזר אבקת סוכר.