Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
3 .1/2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1 ‏אפקת אפיה
1 סוכר וניל
3/4 כוס מים
3 כפות סוכר
200 גרם מחמאה
2 וחצי כפות אבקת סוכר ‏ ‏לקישוט

‏למלית
1 אגוזי מלך כוס
1 ‏כוס שקדים
1 ‏כוס סוכר1
ביצה
סוכר וניל
‏קליפה מגוררת ‏מלימון אחד

אופן ‏ ‏ההכנה
בקערת המקסיר ‏לשים את כל מצרכי. ‏הבצק ‏ללוש לבצק רך ונעים במהירות איטית לעבודה ‏במעבד-מזון ‏לשים את כל המצרכים ‏למילת
‏ ‏לטחון עד קבלת תערובת אחידה ‏לקחת בצק 30 גרם ‏ ‏לשטח
על כף היד לקחת 25 גרם מהמלית ‏לשים במרכז לסגור למעמול ‏ ‏לעשות איזה צורה שרוצים לצבוט ‏את הבצק עם צובטן ‏להניח את העוגיות על תבנית עם נייר אפיה ‏לאפות את העוגיות ‏ ‏בתנור שחומם מראש 180 מעלות 20 .15 דקות ‏לצנן את העוגיות לפזר אפקת סוכר מעל ‏

בתיאבון סיגלית ימין

מעמול ‏שקדים ואגוזים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים