לבצק
3 .1/2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1 אפקת אפיה
1 סוכר וניל
3/4 כוס מים
3 כפות סוכר
200 גרם מחמאה
2 וחצי כפות אבקת סוכר לקישוט
למלית
1 אגוזי מלך כוס
1 כוס שקדים
1 כוס סוכר1
ביצה
סוכר וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
אופן ההכנה
בקערת המקסיר לשים את כל מצרכי. הבצק ללוש לבצק רך ונעים במהירות איטית לעבודה במעבד-מזון לשים את כל המצרכים למילת
לטחון עד קבלת תערובת אחידה לקחת בצק 30 גרם לשטח
על כף היד לקחת 25 גרם מהמלית לשים במרכז לסגור למעמול לעשות איזה צורה שרוצים לצבוט את הבצק עם צובטן להניח את העוגיות על תבנית עם נייר אפיה לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 20 .15 דקות לצנן את העוגיות לפזר אפקת סוכר מעל
בתיאבון סיגלית ימין